In deze nieuwsbrief o.a. aanstaande zaterdag Tuinmarkt! Doe mee!

Graag uw aandacht voor het volgende:

Tuinmarkt

Zaterdag 7 mei a.s. houden we van 13– 16 uur een tuinmarkt in en om het verenigingsgebouw. Dit is een uitgelezen moment om plantjes, stekken, tuingereedschap en andere spullen onderling te (ver)kopen of ruilen. Kom langs om te kijken of er iets van je gading bij is.

Tuin-bingo  

Zondagmiddag 29 mei (13-16 uur) is het tijd voor de tuinbingo met mooie prijzen. Inschrijven kan iedere zaterdag (tot en met 14 mei) van 10.30-12.00 uur in de bestuurskamer. Kosten: €10 per persoon en lootjes €0,50 per stuk.

Doe gezellig mee!

Lezing Haagse Bond

De Haagse Bond organiseert op zaterdag 21 mei om 13.30 uur in ons verenigingsgebouw een lezing over tuinorchideeën, door Judith Prins van kwekerij Judith Prins Tuinorchideeen. Er zijn veel meer en veel mooiere soorten geschikt voor uw tuin dan u denkt!  Judith vertelt ons er alles over.

U kunt zich nu opgeven bij de Haagse Bond, stuur een mail naar: anneke.spa@haagsebond.nl of info@haagsebond.nl

AED

De Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Ook op onze vereniging is een AED aanwezig en deze is afgelopen week weer gecontroleerd en klaar voor gebruik.

Hopelijk is het niet nodig deze te gebruiken, maar zorg dat u weet waar de AED hangt: onder het afdak voor de kantine.

Openingstijden kantine

Aanstaande zaterdag (7 mei) is de kantine geopend tot 16.00 uur. Vanaf 14 mei is de kantine elke zaterdag van 09.30 uur – 14.00 uur geopend.

En naast koffie, thee, frisdrank en koeken is vanaf 7 mei ook de frituur weer geopend! 

Kom ook gezellig langs in de kantine op zaterdag! Welkom!

Let op! Pinnen kan vanaf € 1,-.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van ATV Nut en Genoegen